Skype Kaydol


Skype kayıt formuna biran önce ulaşmak isterseniz bu linkten devam edebilirsiniz.

Merhaba, Skype sitemizin anasayfasında kısa bir şekilde Skype'ın inanılmaz özelliklerinden bahsetmiştik. Sizde skype üyesi olduğunuzda bu harika özelliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceksiniz. Arkadaş listenizdekilerle Skype ayrıcalığıyla görüşmek için yapmanız gereken sadece çok kısa bir işleminiz kaldı. Skype'ın sizden istediği bilgileri doldurarak hemen üyeliğinizi açabilirsiniz. Eğer daha önce bu işlemi yapmadıysanız ya da kaydolma aşamalarında sorun yaşıyorsanız aşağıdaki yardım metnini okuyabilirsiniz. Tamamen hazır olduğunuzda hemen alttaki linkten kayıt formuna ulaşabilirsiniz.

Skype Kayıt Formu

Bu kısımdan sonrası yardım amaçlıdır. Kaydolma işlemlerinizi yukarıdaki linkten yapabilirsiniz.

Kayıt formu oldukça basit bir şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcıların güvenli bir yoldan hızlıca kaydolmalarını sağlamak ilk amaçtır. Herşeye rağmen bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek bu sorunları kolayca çözebileceksiniz.

1-) Microsoft ve Facebook hesabınızı kullanarak Skype'a kaydolma.

Microsoft ve facebook hesabı kullanarak kayıt olma

En üstte bulunan bu alandan Microsoft hesabı (Messenger, Hotmail, Outlook) ya da Facebook hesabı butonlarına tıklayarak, hesabınıza giriş yaptıktan sonra otomatik olarak Skype üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Eğer bu hesaplarınızdan bağımsız olarak bir Skype kaydınız olsun istiyorsanız, bu kısımı görmezden gelin.

2-) "Skype kayıt formunu nasıl doldurabilirim?" Diyenler için Skype kayıt örneği ve detaylı açıklamalar

Diyenler için Skype kayıt örneği

a-) İsim Soyisim kısımlarında herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Mail kısmına kullandığınız herhangi bir mail servisine ait mail adresini girebilirsiniz. (Örn. Gmail, Hotmail, Outlook, Mail vb)

b-) Profil bilgilerinizi örnekteki gibi doldurabilirsiniz. Eğer resim küçük geliyorsa yeni sekmede açarak büyük haliyle görebilirsiniz.

c-) Eğer Skype ve ortaklarının ürün ve tanıtımlarını almak istemiyorsanız iki kutucuğu boş bırakınız. Dilerseniz Sms ve E-posta ile bu servisten yararlanabilirsiniz.

d-) Doğrulama kodunda sorun yaşıyorsanız, eğer okuyamıyor ya da her girişinizde yanlış oluyorsa Yenile butonu ile kodu sürekli değiştirerek size en kolay kodu bularak girebilirsiniz. Dinle butonu ile de dinleyerek kodu anlayabilirsiniz.

Yaşadığınız başka bir sorun varsa ya da aklınıza takılan bir soru varsa yorum yoru ile bizimle iletişim kurabilirsiniz.

2 yorum: